Coachtraject

Je weg naar een gezonde levensstijl!

Wil je graag gezonder leven, meer bewegen, stress verminderen, stoppen met roken, ...  Als gezondheidscoach begeleid ik jou naar een gezonde levensstijl aan de hand van mijn coachtraject.

Meer bewegen

Wil je graag actiever zijn en meer bewegen maar vind je de juiste motivatie niet?

Minder stress ervaren

Wil je graag minder stess ervaren en je af ten toe eens kunnen ontspannen?

Beter slapen

Wil je graag beter slapen of je slaaproutine verbeteren of aanpassen?

Stoppen met roken

Wil je graag stoppen met roken maar lukt het je maar niet?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Alvorens het coachtraject gestart wordt is het belangrijk dat er een klik is tussen de coach (ik) en de coachee (jij). Tijdens het kennismakingsgesprek leg je uit waar je mee zit en wat je op het einde van het coachtraject wilt bereiken en wat je verwachtingen zijn. Ik geef wat meer uitleg over de werkwijze en wat je kan verwachten van het traject.

2

Opstellen van de coachovereenkomst

Als er een klik is, wordt er een coachovereenkomst opgesteld. Hierin worden de afspraken, zoals de kostprijs, het aantal sessies, duur van de sessies, enz., in beschreven.

3

Coachingssessies

Nu kan de coaching beginnen!

Tijdens de coachingsessies zal ik voornamelijk luisteren naar jou. Aan de hand van de juiste coachingstechnieken kan ik inspelen op jou motivatie om je op het juiste pad te zetten. 

4

Evaluatie

Zowel tijdens als na het coachingtraject wordt de voortgang geëvalueerd. We kijken of de doelen bereikt werden, welke resultaten er uit gekomen zijn. Misschien moet het traject aangepast worden? Alles gebeurd in overleg tussen jou en mij. 

Wil je direct beginnen?

Vul onderstaand formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen.

Contact

Bedankt voor de inzending!