Coachtraject

Op weg naar een gezonde levensstijl

Wil je graag gezonder leven, meer bewegen, stress verminderen, stoppen met roken, ...  maar vind je de motivatie niet om eraan te beginnen? Heb je een duwtje in de rug nodig? Begin je er zelf aan maar raak je na verloop van tijd de motivatie kwijt? 

 

Als gezondheidscoach beschik ik over expertise om jou hierin te begeleiden. Aan de hand van mijn coachtraject kunnen we samen naar jouw doel toewerken. 

We werken voornamelijk aan gedragsverandering en creëren nieuwe gewoontes die je makkelijk kan volhouden en die in jouw leven passen. 

Meer bewegen

Wil je graag actiever zijn en meer bewegen maar vind je de juiste motivatie niet?

Minder stress ervaren

Wil je graag minder stess ervaren en je af ten toe eens kunnen ontspannen?

Beter slapen

Wil je graag beter slapen of je slaaproutine verbeteren of aanpassen?

Stoppen met roken

Wil je graag stoppen met roken maar lukt het je maar niet?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Alvorens het coachtraject gestart wordt is het belangrijk dat er een klik is tussen de coach (ik) en de coachee (jij). Tijdens het kennismakingsgesprek leg je uit waar je mee zit en wat je op het einde van het coachtraject wilt bereiken en wat je verwachtingen zijn. Ik geef wat meer uitleg over de werkwijze en wat je kan verwachten van het traject.

2

Coachingssessies

Tijdens de coachingsessies zal ik voornamelijk luisteren naar jou. Aan de hand van de juiste coachingstechnieken kan ik inspelen op jou motivatie om je op het juiste pad te zetten. 

3

Evaluatie

Zowel tijdens als na het coachingtraject wordt de voortgang geëvalueerd. We kijken of de doelen bereikt werden, welke resultaten er uit gekomen zijn. Misschien moet het traject aangepast worden? Alles gebeurd in overleg tussen jou en mij. 

4

Opvolging 

Na het beëindigen van het traject wordt je gedurende 2 sessies verder opgevolgd.  Deze kan je zelf inplannen max. 6 maanden na het beëindigen van het traject. Gedurende deze sessies gaan we na of alles nog goed verloopt en of je eventuele moeilijkheden bent tegengekomen. Dit is belangrijk om herval in oude gewoontes te vermijden. 

Praktisch

8 sessies van 30 minuten + 2 extra

frequentie is zelf te bepalen

online of fysiek 

€ 350 

Wil je direct beginnen?

Vul onderstaand formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk om een kennismakingsgesprek te plannen.

Ik wil een kennismakingsgesprek!