OVER MIJ

AOYA2026.JPG

Hallo daar! Ik ben Katrien, een erkende diëtiste en gecertificeerde gezondheidscoach.

Al van jongs af aan ben ik zeer sportief. Ik deed jarenlang aan competitief (marathon) skeeleren. Dit wekte mijn interesse in voeding en het effect ervan op je gezondheid en sportieve prestaties. Daarom ging ik voedings -en dieetleer studeren aan de UCLL en studeerde ik in 2018 af. Na mijn opleiding als diëtiste was mijn interesse in gezondheid en gezondheidsbevordering nog meer geprikkeld en besloot ik om me hierin nog verder te verdiepen. Ik koos ervoor om de bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen te doen. Waarna ik in 2020 afstudeerde als gezondheidscoach.

Momenteel volg ik nog een bijscholing over voeding bij sport zodat ik ook sporters kan begeleiden bij het verbeteren van hun prestaties.

Ik vind het belangrijk om je zo goed mogelijk te begeleiden naar je doel(en) en samen met je te onderzoeken wat haalbaar is. Iedereen is anders en vraagt daarom een andere aanpak.

Qua coaching en voeding heb ik heel wat kennis en vaardigheden die ik graag wil inzetten om jou te begeleiden naar een gezonde levensstijl.