Mijn werkdomeinen 

doktersbezoek

Medisch voedingsadvies 

Heb je medische problemen? Te hoge cholesterol, te hoge bloeddruk of te hoge suikerwaarden, …?

Dan kan je bij mij terecht voor aangepaste adviezen en informatie. Samen bekijken we hoe je met voeding je hoge bloedwaarden weer kan laten zakken.

Zwevende donuts

Intuïtief eten 

Gezonde relatie met voeding en je lichaam 

Bij intuïtief eten leer je hoe je in contact kunt komen met je eigen innerlijke lichaamssignalen zoals honger, verzadiging en voldoening. Er wordt niet gefocust op gewicht of gewichtsverlies. Zo kom je tot een gezonde relatie met voeding en je lichaam. 

Ik bied een traject aan waar je alle stappen doorloopt om een intuïtieve eter te worden.

Image by Katie Smith

FODMAP

Prikkelbare darmsyndroom 

Je kan bij mij terecht voor begeleiding bij prikkelbare darmen. Meestal wordt hier het Fodmap dieet geïntroduceerd. Hierbij worden voedingsmiddelen rijk aan Fodmap's geëlimineerd en vervolgens terug stap voor stap geïntroduceerd om je persoonlijke tolerantiegrens te bepalen en de klachten te doen afnemen.

Meer info en tarieven
Sportuitrusting

SPORTVOEDING

Verbeter je prestaties

De juiste voeding is essentieel om je sportprestaties te optimaliseren. Ook een recreatieve sporter kan baat hebben bij het aanpassen van zijn voedingspatroon. Er wordt stilgestaan wat je best eet voor, tijdens en na een training/wedstrijd. Ook bepaalde klachten als energiedipjes, maag-darmklachten tijdens het sporten, …  kunnen onder de loep genomen worden.

Meer info en tarieven
zittend op rots

COACHING

Je weg naar een gezonde levensstijl

Naast diëtiste ben ik ook gezondheidscoach. Wil je graag gezonder leven, meer bewegen, stress verminderen, stoppen met roken, ... 

Ik bied een traject aan waar ik met de juiste motivatietechnieken jou bij zal staan om je doelen te bereiken. Je staat er niet alleen voor maar wordt op een professionele manier begeleid.

Image by Towfiqu barbhuiya

COMING SOON!

Diabeteseducator 

Binnenkort ga je bij mij ook terecht kunnen als je diabetes hebt. 

Als diabeteseducator informeer ik je over het ziektebeeld, de complicaties, voedingsaspecten en meer. 

Momenteel ben ik de opleiding nog aan het afronden en ben ik ervaring aan het opdoen in het ziekenhuis als diabeteseducator.

Meer informatie volgt nog
Image by Element5 Digital

WORKSHOPS/INFOSESSIES

Voorlichting en educatie

Ik geef ook workshops op aanvraag omtrent verschillende topics. Wil jij graag een workshop organiseren? Neem dan contact met met op en we bespreken de mogelijkheden.

TARIEVEN

INTAKEGESPREK

€60, - 1uur

Tijdens ons eerste gesprek leer ik jou beter kennen. Ik luister naar jouw noden en hulpvraag. Ik verzamel meer informatie over je huidige levensstijl om aangepaste adviezen te kunnen geven waar je op het einde van het gesprek direct mee aan de slag kan.

OPVOLGGESPREK

€30, - 30 minuten

Tijdens het opvolggesprek bespreken we hoe alles verlopen is en waar er eventuele aanpassingen nodig zijn. Ook kijken we naar mogelijke obstakels of moeilijke situaties. 

De frequentie en het aantal opvolggesprekken bepaal je volledig zelf afhankelijk van jouw noden.