BEREIK JE DOELEN

Er zijn verschillende redenen om een diëtiste of coach te raadplegen. Hieronder vind je mijn aanbod. 
Heb je een andere vraag? Contacteer me en ik help je verder.

De tarieven vind je hier

groene gezondheid

GEZONDE  VOEDING

Gezond voedingspatroon

Wil je graag gezonder eten maar weet je niet waar te beginnen? Aan de hand van voorlichting en educatie help ik je op weg naar een gezond voedingspatroon. Maak een afspraak en ik help je graag verder.

Image by Katie Smith

FODMAP

Prikkelbare darmsyndroom 

Je kan bij mij terecht voor begeleiding bij het FODMAP dieet bij prikkelbaredarmsyndroom. 
Hierbij worden voedingsmiddelen rijk aan FODMAP's geëlimineerd en vervolgens terug stap voor stap geïntroduceerd om je persoonlijke tolerantiegrens te bepalen.

Sportuitrusting

SPORTVOEDING

Verbeter je prestaties

Als recreatieve sporter kan je bij mij terecht om je voedinspatroon te optimaliseren in functie van je trainingen. Hierdoor kunnen je prestaties verbeterd
worden.

zittend op rots

COACHING

Je weg naar een gezonde levensstijl

Wil je graag gezonder leven, meer bewegen, stress verminderen, stoppen met roken, ...  Als gezondheidscoach begeleid ik jou naar een gezonde levensstijl.

Image by Element5 Digital

WORKSHOPS/INFOSESSIES

Voorlichting en educatie

Ik geef ook workshops op aanvraag omtrent verschillende topics. Wil jij graag een workshop organiseren? Neem dan contact met met op en we bespreken de mogelijkheden.

TARIEVEN

INTAKEGESPREK

€60, - 1uur

Tijdens ons eerste gesprek leer ik jou beter kennen. Ik luister naar jouw noden en hulpvraag. Ik verzamel meer informatie over je huidige levensstijl om aangepaste adviezen te kunnen geven waar je op het einde van het gesprek direct mee aan de slag kan.

OPVOLGGESPREK

€30, - 30 minuten

Tijdens het opvolggesprek bespreken we hoe alles verlopen is en waar er eventuele aanpassingen nodig zijn. Ook kijken we naar mogelijke obstakels of moeilijke situaties. 

De frequentie en het aantal opvolggesprekken bepaal je volledig zelf afhankelijk van jouw noden.